ESC2020 Schlagerpinglan: I kväll, fredagen den 5:e mars, fortsätter Italien sin Sanremofestival, se kortfattad info nedan:

Fredagen den 5:e mars – ESC-show

Italien Italien: “Sanremofestivalen″ – Kväll 4:
Tid: kl. 20:40 – 00:45 CETPlats: Rai 1 och raiplay.it
Förutsättningar: 24 bidrag framförs för andra gången – alla går till final
Startfält & Startordning: Se “Inför Sanremo 2021: Kväll 1-4
Extra-info:Se tidigare resultat: “Kväll 1” – “Kväll 2” – “Kväll 3
Resultat: (Presenteras i showen samt under lördagen här på bloggen)

Schlagerpinglan: Då det i morgon, förutom Sanremo-finalen, kommer att avgöras tre andra finaler så kommer jag att följa kvällens show som om det vore den riktiga finalen. Alla 26 bidrag kommer ju att framföras och när kvällen väl är slut så förväntar jag mig att kunna peka ut min personliga vinnare. (Jag är redan nu ganska säker på att det är Irama men jag försöker att ha ett öppet sinne och välkomnar överraskningar.) 🙂

Jag önskar er alla en riktigt trevlig kväll (oavsett om ni hänger med hela Sanremo-showen eller ej). 😀

Mer om Italiens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Italien i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Snabbguide: Kvällens ESC-show 2021-03-05”

 1. Engsla

  Ja, jag kan iaf säga att Gaudiano är min första vinnare i tävlingen. Gillar både honom och låten 🙂

 2. Johanna

  AnnaLisa, Ermal Meta, Francesca/Fedez, Måneskin, Willie…De är alla så bra! Men nu orkar jag snart inte mer ikväll! Får ta och uppdatera mig imorgon!

 3. Micke

  @Johanna, det var bra att du nämnde Annalisa först för hon är i särklass 🙂 Inte för att hon är ensam bra. Många är bra men hon är särklassig 🙂

 4. Johanna

  @Micke Willie är nog min favorit men är nöjd med alla jag skrev samt några till som vinnare så tror inte jag blir helt besviken imorgon!

 5. Adri

  Ja jag blir ju besviken av allt som inte är Irama. Och han lär ju inte vinna. Omöjligt? Nja det skulle jag inte säga. Osannolikt? Ganska.

  Men med det sagt kan besvikelsen variera?

  Vinner Malika eller Annalisa? Ganska besviken, men det kommer inte hålla länge. För de är absolut bland de bästa.

  Arisa? Dåjäklar är en hel del respekt för Italien borta. Det är mitt mardrömsval.

  Och så är där då en massa mellan dessa.

  Men tills det eventuellt är för sent kommer mina tummar hållas ack så hårt för fantastiska Irama!

 6. Engsla

  Trots att det finns flera låtar här som jag tycker bra om finns det ingen som jag känner mig särskilt investerad i. Vinner någon av dessa sju blir jag nöjd. Vinner någon annan? Eh. Det är en kul tävling hur som helst 🙂

  Willie Peyote
  Måneskin
  Annalisa
  Francesca Michielin & Fedez
  La Rappresentatnte di Lista
  Aiello
  Irama

 7. Engsla

  Det är intressant att se hur Ermal Meta verkar gå så bra i tävlingen eftersom den lämnar mig helt nollställd. Kul 🙂

 8. Schlagerpinglan

  @Engsla, Inte heller jag känner något speciellt för Ermal Metas bidrag. Däremot så har jag Irama som stor favorit med Måneskin som säker tvåa. Därefter så tycker jag bra om Colapesce & Dimartino (även om den inte fungerade helt bra live) och några till. Det är dock endast Irama som jag hade blivit 100% nöjd med som vinnare så jag får nog förbereda mig på en liten besvikelse i morgon.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se