San Marinos Eurovision-bidrag 2021

2021-03-07 (söndag)

San Marino Redan i maj 2020 avslöjade sångerskan Senhit att hon internvalts att få representera San Marino i Eurovision Song Contest 2021 och i väntan på ESC 2021-bidraget så har hon presenterat ett antal färgstarka ESC-covers under det musikaliska konstprojektet #FreakyTripToRotterdam.

I dag, den 7:e mars, var det dock äntligen dags att presentera tävlingsbidraget “Adrenalina” i form av dess officiella musikvideo, där den amerikanska rapparen Flo Rida dyker upp. Om han även kommer att finnas med på scenen i Rotterdam är ännu ej klart, men hans del i låten kommer att vara kvar oavsett. (Källor: eurovision.tv och wiwibloggs.com)

Lyssna på San Marinos bidrag till Eurovision Song Contest 2021 här:

“Adrenalina”, Senhit officiell musikvideo
(text och musik: Senhit, Flo Rida, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Joy Deb, Linnéa Deb, Chanel Tukia, Dillard Tramar, Malou Ruotsalainen, Kenny Silverdique, Thomas Stengaard, Suzi P)

Schlagerpinglan: Ja det här var ju en överraskning, helt klart, och lyckligtvis en glad sådan. 🙂 Efter en första genomlyssning av “Adrenalina” så tycker jag att den är klart bättre än 2020-bidraget “FREAKY!“. Om den även håller för fler lyssningar, växer eller blir lite enformig i längden återstår dock att se. Just nu så verkar det i alla fall rejält lovande. Lycka till, Senhit och San Marino. 😀

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “San Marino i ESC 2021” medan de övriga utvalda ESC 2021-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


9 kommentarer till “San Marinos Eurovision-bidrag 2021”

 1. Mr A

  11 låtskrivare. Rekord?

 2. Adri

  Av låtarna Senhit kommit med till ESC är detta klart starkast! Medryckande och kul låt 🙂

  Jag brinner verkligen inte för Flo Rida. Jag gillar ”Low” – annars har jag inget på honom. Men han är en världsartist (med sina bästa dagar bakom sig dock…) så det vore ju kul att se honom i ESC, av ren förvåning. För det finns inget som säger att en global, amerikansk rappare ska representera en mikrostat? Men kul vore det!

  Men med eller utan Flo, så gillar jag detta! 🙂

  Det är tråkigt dock att lilla San Marino visar mer engagemang, än freakin’ Spanien och Tyskland. Vill powerhousen falla eller?

 3. Mr A

  De var väl längesedan Spanien och Frankrike föll?

 4. Adri

  Mr A: Jag skulle ändå säga att Frankrike rest sig igen 🙂

 5. Mats Wältare

  Flo Rida i ESC???!!! Är detta en dröm???!!!
  Hur mycket pengar fick Flo Rida att vara med i detta???!!!
  Nej skämt åsido den här låten är jävligt bra och catchy och att Flo Rida är med är väldigt otroligt och känns som en feberdröm vi vet inte om Flo Rida kommer att vara med ESC i rotterdam eller inte men jag skulle vilja att han ska vara med 🙂

 6. Mr A

  @Adri Ja, i JESC iaf.

 7. Adri

  Det vet jag faktiskt ingenting om. Jag kollar inte på JESC. Men jag tycker allt de rest sig i ESC sen 2016 och framåt. Visst, inga kanon-framgångar, men det är ju inte direkt skam som är den dominerande känslan gällande de deltagandena gissar jag.

 8. Johanna

  Bra? Det här är verkligen inte bra i mina öron. Och det är för många låtar i den här kategorin nu. Går säkert till final men jag blir väldigt förvånad om FloRida dyker upp på scenen…..

  Vad gäller pengar så är Senhit stenrik. Hon bekostar ju hela sitt deltagande i princip helt själv (eller ja enligt rykten är det frun som betalar men ändå)

 9. Mr A

  Frankrike vann 2020 JESC och är värd i år. Ett genrep för framtida vinst ESC kanske.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se