Malta Efter att TV-bolaget PBS i maj 2020 bekräftade att de internvalt sin ESC 2020-artist Destiny att få representera Malta i Eurovision Song Contest 2021, och sedan sökt efter lämpliga bidrag, så har det varit ganska tyst.

Nu verkar de dock vara redo att presentera sitt bidrag, vilket enligt den officiella Eurovision-sidan kommer att ske den 15:e mars kl. 17:00 CET.

Maltas internvalda ESC 2021-artist:

Destiny (här med sitt ESC 2020-bidrag “All Of My Love“)

Schlagerpinglan: Nu när även Maltas presentationsdatum är bekräftat så är det endast bidragen från Azerbajdzjan, Georgien och eventuellt Vitryssland som vi inte riktigt vet när de dyker upp.

Klart är att Lettland presenterar sitt senare i kväll (kl. 20:38 CET här) medan det i morgon är dags för Islands officiella presentation och Sveriges nationella final. 🙂

Mer om Maltas förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Malta i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Malta 2021: Destiny presenterar sin låt den 15:e mars”

 1. Adri

  Malta i all ära… Lettlands låt släppte nyss. Jag älskar den! Samanta Tina har absolut behållit kaoset, men ändå förfinat det lite.

  Jag tror att – med en bra show såklart – det kan sluta riktigt bra för Lettland. Absolut tillbaks till final iaf 🙂

 2. Johanna

  @Adri Hörde vi samma låt? För jag hörde tre minuter oväsen och det kändes som tio minuter. Tror inte detta går till final och rätt in på sista plats för mig (i år igen)

 3. Johanna

  Fast nu skulle det ju egentligen handla om Destiny som jag har höga förväntningar på. Hon är väl den sista eventuella vinnaren som är kvar nu att höra!

 4. Schlagerpinglan

  @Adri, Jag kommer snart att lägga ut ett inlägg med fredagsoddsen inför Melodifestivalens final, varning ifall du nu fortfarande vill undvika sådan information.

 5. Adri

  Pinglan: Tack för varningen 🙂 Är numera nästan alltid bara inne på mobilsidan. Lättare att undvika när man behöver klicka aktivt på inläggen 🙂 Men tack ändå.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se