Schlagerpinglan: Här nedan ser ni vilka Eurovision-låtar som varit mest populära på den officiella Eurovision Song Contest-sidans youtube-kanal den senaste månaden:

Mars 2021 – Topp-tio ESC-låtarna:

TOP 10: Most watched in March 2021” (3:45 – Mar 31, 2021)

ESC-låtarna hos eurovision.tv med flest visningar Mars 2021 (Feb) (Jan) (Dec):
1. (ny) Serbien Serbien 2021: Loco Loco“, Hurricane
2. (ny) Ryssland Ryssland 2021: Russian Woman“, Manizha
3. (1) (1) (1) Ryssland Ryssland 2020: Uno“, Little Big (inställd tävling)
4. (ny) Azerbajdzjan Azerbajdzjan 2021: Mata Hari“, Efendi
5. (ny) Ukraina Ukraina 2021: SHUM“, Go_A
6. (5) (5) (6) Norge Norge 2009: Fairytale“, Alexander Rybak (1:a i finalen)
7. (ny) Malta Malta 2021: Je Me Casse“, Destiny
8. (ny) Schweiz Schweiz 2021: Tout l’Univers“, Gjon’s Tears
9. (4) (4) (4) Nederländerna Nederländerna 2019: Arcade“, Duncan Laurence (1:a i finalen)
10. (2) (-) (-) Kroatien Kroatien 2021: Tick-Tock“, Albina
(Källa: eurovision.tv – Sammanställning – schlagerpinglan.se)

Schlagerpinglan: Förra månaden dök de första fyra ESC 2021-bidragen upp, efter månader av enbart klassiska ESC-bidrag på listan. Denna månad får vi säga (tillfälligt?) adjö till “Toy“, “Düm Tek Tek” och “We Could Be The Same” medan “Uno” får lämna förstaplatsen, en placering Little Big haft sedan premiären i mars 2020.

För er som misstänker att detta kanske är ett aprilskämt så kan jag förtydliga att listan publicerades på den officiella Eurovision-YouTube-kanalen i går, den 31:a mars, och borde därför stämma. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


10 kommentarer till “Mars 2021: ESC-låtar med flest antal visningar”

 1. Adri

  Det här var ju ändå goda nyheter, även om läget såklart kan förvärras (men det kan också förbättras, det blir ju varmare och folk vaccineras osv osv).

  https://eurovoix.com/2021/04/01/audience-will-attend-the-eurovision-song-contest/

  Sen är det naturligtvis första april, men jag har svårt att tro att detta är ett aprilskämt. I så fall är det ju det tråkigaste aprilskämtet någonsin.

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Jag underskattar ingen vad gäller dåliga aprilskämt och litar inte på något jag läser idag. 😀 Det blir endast äldre nyheter som återförmedlas och sedan får vi se i morgon om det hänt något idag. 😀

 3. Adri

  Förstår det, och håller med 🙂 Uppmanar alltid till källkritik. Men ifall det är sant – troligtvis – så är det ju goda nyheter 🙂 Och det ska gudarna veta att det behövs! 🙂

 4. Mikaela

  Serbien först? Väldigt oväntat, men kanske någon lokal hype.

  Vilka raketer och sjunkare har ni på era personliga topplistor? Här stiger Moldavien och Estland, medan Malta och Tjeckien sjunker rejält.

 5. Adri

  Mikaela: Jag har tänkt en del på det, men jag har liksom inte så mycket resande på mina listor. Det är en del inom min topp 10 som byter platser lite då och då med varann. Och samma sak i botten 10 (förutom Serbien som är extremt fast på sistaplatsen).

  Men inom topp 10 så är det väl mest Norge som rört sig uppåt. Gått mer än en månad sen den vann, för att inte tala om mer än två månader sen den släpptes (då på norska dock) men det är först nu jag verkligen öppnat upp för den!

 6. Schlagerpinglan

  @Mikaela, För mig är det nog Moldavien som stiger mest medan jag märker att jag tröttnat ganska rejält på Frankrikes bidrag.

 7. Adri

  Nämen snälla. Jag envisas med att glömma Litauen hela tiden. Det är den som sjunkit mest om man ser till hela säsongen. Och är tyvärr ännu nu i en process där den sjunker. Jag älskade ju den i början.

  Blev påmind när Pinglan skrev om Frankrike. För båda har samma problem. De är för tjatiga för att ha släppts så tidigt.

  För även Frankrike har sjunkit en del, men jag älskade aldrig den speciellt mycket. Tyckte den var ganska tjatig från start. Men bättre blir den inte.

 8. Micke

  De som växt mest är Belgien (på grund av bidraget styrka) och Slovenien (på grund av sångerskans styrka).

  Rasat mest har landet som börjar på K (från avgrundslågt till dit man inte kommer längre ner) och Israel (från litet glädjepiller till sömnpiller)

 9. HW

  Största rasandet har nog Cypern gjort, från en mittenlåt till en låt jag nästan blir arg av att tänka på.
  Största växare är väl Rumänien då jag från början störde mig på refrängen, men nu gillar jag låten och har den runt plats 5-7. Vet inte hur bra den kommer funka live men de har ju fortfarande ett tag på sig att tänka över det 🙂

 10. Zacke

  De största växarna är för mig Spanien och Georgien, medans Cypern och Azerbajdzjan är de som sjunker mest.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se