MoldavienTV-bolaget TRM bekräftade i januari 2020 att de internvalt sin ESC 2020-artist Natalia Gordienko att få representera Moldavien i Eurovision Song Contest 2021 och den 4:e mars presenteradesSUGAR” vid ett stjärnspäckat releaseparty i Moskva.

Nu har den ryska versionen av låten presenterats, se länk nedan. Den nya versionen har fått namnet “Tuz bubi“, vilket betyder “Ruter Ess” som uppges stå för kärlek, relationer och nystarter. (Källa: wiwibloggs.com)

Den ryska versionen av Moldaviens ESC 2021-bidrag:

Lyssna på Moldaviens bidrag till Eurovision Song Contest 2021:
Bidrag / Artist: “SUGAR”, Natalia Gordienko
Länkar: rysk version (“Tuz bubi” / “Diamond Ace”)
TV-framträdande i BulgarienTV-framträdande i Ryssland
officiell musikvideoeurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Dimitris Kontopoulos, Philipp Kirkorov, Mikhail Gutseriyev, Sharon Vaughn
Se även: Mer info om det moldaviska internvalet

Schlagerpinglan: Personligen tycker jag att det är roligt att det presenteras ESC-bidrag på olika språk för ibland så kan det dyka upp några riktiga pärlor. Dit räknar jag dock inte denna ryska version för tillfället, men man vet aldrig vad några extra lyssningar kan göra. 😀

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Moldavien 2021: Rysk version av “SUGAR” (Natalia Gordienko)”

  1. Anton

    Moldavien är för tillfället på plats 28 i min topp 39 rankning. Tycker nog att den här versionen är en aning bättre än den engelska, så hade hon tävlat med den här hade den möjligtvis hoppat upp en placering eller två. Men den hade fortfarande inte varit topp 25, så hade inte gjort någon jätteskillnad ändå. Kul att höra en bättre version dock!

  2. Schlagerpinglan

    @Anton, Eftersom jag själv har “SUGAR” väldigt nära min topp-fem så har jag inte så stort utrymme för förbättring, så att säga, utan är redan ganska nöjd med hur det låter. 🙂

  3. Mikaela

    Tycker bättre om engelska versionen. Det lite Britney-aktiga väsandet i verserna blev mer framträdande i denna version, och det är just det elementet som stör mig. Annars är jag ju rätt svag för detta!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se