San Marino PolenNär San Marinos ESC 2021-representant Senhit besökte Polens ESC 2021-representant Rafał Brzozowski i Warszawa spelade de in sin egen version av Eurovision-klassikern “Waterloo” av ABBA, se framträdandet nedan:

“Waterloo” med Senhit och Rafał


Senhit and Rafał perform Waterloo together” (2:35 – Apr 21, 2021 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Senhit har ju gjort ett flertal covers av gamla ESC-låtar under sin #FreakyTripToRotterdam och tydligen blev det hennes Waterloo-tolkning som valdes ut till Polen-besöket. Lite synd, tycker jag, då hon har en del mer intressanta låtar på sin repetoar. Men, men… kanske var det den som passade Rafał bäst. 🙂

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “San Marino i ESC 2021“.
Mer om Polens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Polen i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se