ESC2021 I kväll, lördagen den 15:e maj, öppnas dörrarna till det speciella Online Eurovision Village som skapats för att även Eurovision Song Contest 2021, trots alla restriktioner, ska kunna erbjuda fansen en möjlighet att utforska värdstaden och uppleva live-konserter.

Den första online-versionen av Eurovision Village invigs i kväll kl. 20:00 (med en konsert med DJ Afrojack) och hålls öppen dygnet runt fram t.o.m. den 23:e maj. Allt i online-byn är gratis och vänder sig till besökare från hela världen.

Ni hittar Eurovision Village 2021 här: eurovisionvillage.com

Online Eurovision Village
Online Eurovision Village (Grafik lånad från eurovision.tv)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se