Schlagerpinglan: Som en uppladdning inför årets ESC, som går av stapeln nästa vecka, kommer eurovision.tv att sända finalen av Eurovision Song Contest 2019 på sin officiella YouTube-kanal med start klockan 21:00 CEST i kväll.

Årets ESC har två officiella hashtags, #Eurovision och #OpenUp, som kan användas om man t.ex. känner för att kommentera showen på Twitter under kvällens gång, se mer info här.

Se finalen av Eurovision Song Contest 2019:

Eurovision Watch Party: Eurovision Song Contest 2019
(Premieres May 15, 2021 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Själv kommer jag nog inte att följa sändningen då den varken är gammal nog för att kännas nostalgisk eller har något direkt glädjande slut (missförstå mig inte, rätt låt vann uppenbarligen men själv hoppades jag på Sverige). Jag önskar dock er som bänkar er framför skärmarna en riktigt trevlig Eurovision-kväll. 😀

Resultattavlan från 2019 hittar ni här: “Resultatet: Eurovision Song Contest 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se