ESC2021Det har blivit dags för det sjätte avsnittet av Krista Calling där Krista Siegfrids guidar tittarna bland allt som händer bakom kulisserna. I det sjätte avsnittet möter Krista Eurovision-kungligheter, finalister och the big boss.

Krista Calling – Del 6 – “Thunder And Lightning It’s Getting Exciting”


Krista Calling – Episode 6 – Thunder And Lightning It’s Getting Exciting
(Premieres May 21, 2021 – eurovision.tv)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


16 kommentarer till “Eurovision 2021: Se det sjätte avsnittet av Krista Calling”

 1. Mr A

  Mini vinnarvibb

  San Marino
  Sverige

  Liten vinnarvibb

  Cypern
  Finland
  Bulgarien

  Mellan vinbarvibb

  Malta
  Grekland
  Litauen

  Stor vinnarvibb

  Schweiz
  Ukraina
  Frankrike
  Italien

 2. Engsla

  Jag hoppas bara att Tusse har sett och tagit lärdom från John Lundviks ledsamma upplevelse vid röstuppräkningen 2019, om situationen nu mot förmodan skulle upprepa sig. Ha självförtroende absolut, men han tillhör i nuläget inte favoriterna och kan således lika gärna komma sist som först

 3. Mr A

  Pressfolket har röstat efter första repfinalen:

  https://escxtra.com/2021/05/21/press-poll-results-grand-final-1st-rehearsal/amp/

 4. Mikaela

  Mr A, undrar om detta speglar att finalen kommer bli otroligt jämn i toppen. Å vad spännande

 5. Adri

  Mr A, fasiken. Alltså jag brinner inte för ”Embers” direkt. Men Storbritannien behöver hitta en glöd. En andra sistaplats i rad skulle inte direkt hjälpa dem.

  Och sen tycker jag det vore helt oförtjänt också. ”Embers” är helt okej. Hoppas den står ut i konkurrensen!

 6. Mikaela

  Engsla, tror Tusse hamnar nånstans runt plats 15.

 7. Schlagerpinglan

  @Mr A, Tackar… även om jag var gladare innan jag såg den. :/

 8. Engsla

  Mikaela, inte heller jag tror att han har något med slutstriden att göra, men Sverige har haft juryn med sig de senaste åren och sedan inte fått så höga poäng från tittarna. Min farhåga är att teamet runt Tusse inte är förberedda på ett sånt scenario. Jag kan naturligtvis vara helt ute och cykla här 🙂 Det är bara det att han är så ung, och jag tyckte det var så grymt 2019… Oroar mig troligen helt i onödan, lol

 9. Adri

  Engsla: Jag får känslan av att Tusse är betydligt mer avslappnad och prestigelös än John Lundvik i sammanhanget. Det är vibbarna jag får när Tusse pratar om Eurovision. Han tycker detta mest är så himla kul, medan John Lundvik ser tävling i första hand. Så om det, mot förmodan, hamnar där har jag förhoppningar om att Tusse kan sköta det snyggare än herr Lundvik 🙂

 10. Johanna

  Hoppas det blir då jämnt i toppen! En nagelbitar-final vill jag ha! Är redan nu nervös. Inte för Tusse, han kommer vara långt från toppen utan för mina andra favoriter!

 11. Mr A

  Detta var väl efter eftermiddagsrepet, kanske blir annan omröstning efter juryrepet.

 12. Adri

  Jag lovade mig själv att inte försöka tippa. Men så sitter man, ensam hemma, och har inget att göra. Jamen då filar jag på en tippning inför morgondagen. Och det var så svårt som jag trodde. Min metod var att göra kompletta resultat från både jury och tittare och slå ihop. Men det är inte vattentätt, för det är ju poängen som avgör var en låt hamnar… och jag har inga poäng att utgå ifrån.

  I slutändan visar det sig dock att jag, likt Johanna, tror på en “minsta gemensamma nämnare”-vinst. Dock inte samma vinnare för det.

  Här är min, väldigt väldigt väldigt väldigt osäkra, tippning inför imorgon. Inom parentes är var jag tror juryn, respektive tittarna, sätter landet:

  1. Schweiz (3, 3)
  2. Frankrike (1, 9)
  3. Italien (10, 1)
  4. Malta (4, 6)
  5. Litauen (6, 5)
  6. Island (8, 4)
  7. Ukraina (16, 2)
  8. Cypern (5, 13)
  9. Finland (17, 7)
  10. Sverige (2, 23)

  11. Ryssland (15, 11)
  12. Portugal (7, 21)
  13. San Marino (14, 15)
  14. Grekland (13, 16)
  15. Serbien (22, 8)
  16. Bulgarien (12, 19)
  17. Israel (11, 22)
  18. Tyskland (24, 10)
  19. Belgien (9, 24)
  20. Albanien (18, 18)

  21. Moldavien (25, 12)
  22. Azerbajdzjan (23, 14)
  23. Norge (20, 17)
  24. Nederländerna (21, 20)
  25. Spanien (19, 25)
  26. Storbritannien (26, 26)

  Som sagt, jag tycker detta är ett extremt oförutsägbart år. Jag kanske inte har ett enda rätt, även om jag ger mig själv 2 felplacerings-marginaler. Vi får se. Men jag vill bara poängtera att det ovan är vad jag tror, inte vad jag hoppas. Får jag rätt är jag måttligt nöjd 🙂 Mer nöjd över att ha rätt, än över själva resultatet isf 🙂

 13. HW

  Den enda jag får vinnarvibbar av egentligen är Frankrike, och jag gillar inte ens låten. Kanske att den och Schweiz tar ut varandra, men jag tror det finns rejält med teleröster för båda och Frankrike kan nog få bättre från juryn.

 14. Mikaela

  Adri, intressant tippning. Jag hoppas verkligen inte juryn sätter Sverige så högt, eftersom det riskerar fälla en riktig vinnarkandidat. Min förhoppning och tro är att Sverige inte är topp 5 med juryn i år. Hoppas generellt att “polerat” inte är kriteriet som väger tyngst i deras bedömning.

 15. Adri

  Mikaela: Nä alltså försöker jag se det nyktert så har jag svårt att se detta resultatet från juryn. Men inget juryn gör mot Sverige förvånar mig längre.

  Malta och Sverige är juryns gullegrisar de senaste åren. Och det förvånar mig inte. Juryn har ju kriterier de ska rösta efter. Det är det det handlar om. Vi faller rakt in i de kriterierna ofta. Det är inte mutor eller fjäsk, som vissa andra säger.

  Hoppas ikväll på att Tusse får en respektabel, men inte allt för framskjuten, placering.

  I mitt ideala finalresultat är han på plats 16. Där får han hemskt gärna landa. Då undviker han botten 10, men tar inte heller de mest framskjutna positionerna från mer förtjänta! 😀

 16. oe

  @Adri, intressant tippning. Att Sverige skulle vara juryns andrahandsfavorit låter ganska orimligt, men konstigare saker har hänt.

  Däremot tror jag du är rätt ute angående Bulgarien. Tyvärr. Ingen verkar uppskatta den 🙁

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se