ESC 2021 Här kommer en snabb påminnelse om att det nu på fredag och lördag, den 28:e och 29:e maj, är dags för “Eurovision Song Celebration – Live-on-Tape” där vi får se alla de förinspelade framträdandena som var tänkta att användas om något land inte kunde resa till Rotterdam inför tävlingen.

Uppdaterat 2021-05-28: Det har nu avslöjats att det i den första delen, på fredagen, kommer att visas de inspelningar som spelades in av semifinals-länderna och i den andra delen, på lördagen, visas de resterande inspelningar från final-länderna.

Videorna från Irland och Storbritannien kommer däremot att inte att visas då artisterna vill att deras Rotterdam-framträdanden (som kommer att visas i showerna) ska vara de som publiken kommer ihåg. (Källa: eurovision.tv)


This weekend: Eurovision Song Celebration – Live-on-Tape
(1:09 – May 26, 2021 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Tyvärr så har vi ju redan sett en av inspelningarnaAustraliens Montaigne inte kunde resa till Rotterdam utan fick använda sin video, vilket ev. kan ha påverkat hennes final-chanser men det kan man ju inte med säkerhet veta. Oavsett så var det ju en nödlösning som gjorde att tävlingen kunde genomföras och det ska bli intressant att ta del av de övriga, som ett trevligt sätt att sätta punkt för Eurovision Song Contest 2021 på. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se