Italien I eftermiddag, fredagen den 4:e juni klockan 17:00, kommer man att kunna se något som går under namnet “Live with Måneskin” på den officiella Eurovision Instagram. Exakt vad det innebär återstår att se. 🙂

Måneskin

Live with Måneskin:
När? fredagen den 4:e juni klockan 17:00 CEST
Var? Eurovision Instagram
Vad händer? Ej avslöjat
(Källa och grafik: Eurovision Twitter)

Schlagerpinglan: Som sagt, eftersom det inte verkar finnas någon direkt information om vad detta “Live with Måneskin” innebär så kan det vara allt från ett kort meddelande till några framförda låtar. Oavsett, roligt med något att fylla upp Eurovision-veckoschemat med. 🙂

Se “Italien i Eurovision Song Contest” för landets samtliga bidrag.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se