NorgeSchlagerpinglan: Den 15:e augusti passerades egentligen deadline för de som är intresserade av att delta i Melodi Grand Prix 2022, Norges nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2022, men det ser ut som att TV-bolaget givit låtskrivarna extra tid.

Den 16:e augusti uppdaterades den officiella infosidan som nu (på ett ställe) anger den 15:e september som sista dagen NRK tar emot bidrag och ansökningar till MGP 2022 (övriga sidan har kvar den 15:e augusti som deadline) men då anmälningsformuläret fortfarande ligger uppe så betyder det troligtvis att de förlängt antagningstiden med en månad.

Mer info om hur man skickar in bidrag till MGP 2022 hittar ni här. Lycka till. 🙂

Relaterad information: Fler länder som tar emot bidrag till sina nationella uttagningar och internval just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se