SverigeSchlagerpinglan: En liten påminnelse till er som är intresserade av att delta i Melodifestivalen 2022: Fr.o.m. i dag, fredagen den 27:e augusti t.o.m. fredagen den 17:e september kl. 11:59, kan ni skicka in era bidrag och ansökningar till SVT.

Sveriges senaste Melodifestivalen-vinnare:

Voices“, Tusse (Melodifestivalen 2021)

Bidragen laddar ni upp via bidrag.melodifestivalen.se medan mer information om hur bidragen väljs ut samt regelverket för Melodifestivalen 2022 finns här på bloggen (se tävlingsreglerna här) och i SVT:s pdf-fil. Lycka till! 😀

Är ni däremot mer intresserade av att skicka in era alster till någon av de många andra ländernas uttagningar inför Eurovision Song Contest 2022 så hittar ni en behändig info-sammanställning här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2022

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Sverige i ESC 2022
Mer om övriga länders förberedelser hittar ni här: “Eurovision Song Contest 2022

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se