Ungern TV-bolaget MTVA har fortfarande inte avslöjat om Ungern kommer att delta i Eurovision Song Contest 2022 eller ej. Den 11:e oktober bekräftades i alla fall att de kommer att arrangera A Dal 2022, som återigen genomförs utan synlig ESC-anknytning.

Fram till den 15:e november tar TV-bolaget emot bidrag till tävlingen, vars regler och anmälningsformulär kan hittas på A Dals hemsida. (Källa och grafik: jelentkezes.adal.hu)

A Dal 2022

Schlagerpinglan: Det här var ju lika tråkigt som väntat. Från att ha följt A Dal minutiöst sedan starten 2012 så blir det nu endast att jag en gång om året går in hos wiwibloggs.com för att se vem som vann (2020: Gergo Rácz och Reni Orsovai med “Mostantól” – 2021: Kaukázus med “Egyetlen szó“). Inte mycket att tillägga här mer än att jag hoppas att det inom en snar framtid kommer att finnas anledning att följa A Dal lika ingående igen.

Se “Ungern i Eurovision Song Contest” för landets samtliga bidrag.

Relaterad information: Mer information om när, var och hur man skickar in / laddar upp sina bidrag till de olika ländernas uttagningar hittar ni här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2022“ medan mer om de olika ESC-ländernas planer inför Eurovision Song Contest 2022 finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se