Grekland Schlagerpinglan: Här nedan ser ni del fjorton av den officiella ESC-sidans video-serie “How to Eurovision“. I denna fjortonde del får vi se vad som utmärker Grekland i Eurovision Song Contest.

Se tidigare avsnitt här: AlbanienNorgeIsraelStorbritannienFinlandSverige
FrankrikeNederländernaUkrainaItalienSan MarinoLitauenSerbien

“How to Eurovision” – Del 14:


How to Eurovision – Greece” (2:52 – Oct 26, 2021)

Schlagerpinglan: Enligt videon ovan är det främst den återkommande 12-poängaren från Cypern samt skiftet från bidrag i främst mitten av resultattavlan till att landet nådde framgångar med sin unika etno-pop som utmärker Grekland i Eurovision.

Se “Grekland i Eurovision Song Contest” för landets samtliga ESC-bidrag och resultat.

Uppdaterat 2021-10-23:
Schlagerpinglan: Videon har nu tagits bort. Jag uppdaterar länken när den är tillbaka. Skulle jag gissa så redigerar de bort sekvensen med den buande publiken när Grekland får sin 12:a från Cypern i ESC 1998 (0 poäng från övriga länder), men det återstår att se.

Uppdaterat 2021-10-26:
Schlagerpinglan: Mycket riktigt, videon är nu tillbaka i en tillputsad version (3:11 => 2:52).

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se