Israel Schlagerpinglan: Torsdagen den 4:e november sändes del 3 av “X Factor Israel – Säsong 4“, den talangjakt som TV-bolaget KAN använder sig utav för att utse Israels representant i Eurovision Song Contest 2022.

Här nedan ser ni länkar till artisternas auditioner samt resultatet, d.v.s hur domarna röstade och vilka som gick vidare, allt enligt The X Factor Israel och EuroMix (översatt via Google Translate) samt Wikipedia då jag själv inte följer showen så här inledningsvis.

En av X Factor Israel-artisterna från Show 3

Hopelessly Devoted to You“, Sapir Saban (vinnare av “The Voice” 2017)

Israel: “X Factor Israel – Säsong 4” – Show 3

Ran Danker Miri Mesika Aviv Geffen Margol Netta
Vidare till nästa fas
Tarante Groove Machine – “Yaleli (יללי) JA JA JA JA JA
Shahar Admoni (18) – “Ulai (אולי) JA JA JA JA JA
Sapir Saban (26)
Hopelessly Devoted to You
JA JA JA JA JA
Yuval Lewkowski / Yuval Levkovski (22)
Hard To Say I’m Sorry
JA JA JA JA JA
Ej vidare
Men Yahel / Mann Yahel (27)
BilAdaich (בלעדייך)
(Källor: EuroMix, The X Factor Israel och Wikipedia – Sammanställning – schlagerpinglan.se)

Schlagerpinglan: Även om jag är inställd på att inte börja engagera mig förrän showen kommit fram till semifinals-fasen så kunde jag inte låta bli att smyglyssna lite nu när jag såg att det fanns en “The Voice”-vinnare med bland deltagarna. Jag skulle bli väldigt förvånad (och imponerad över den i så fall väldigt starka konkurrensen) om inte Sapir Saban finns med bland de fyra finalisterna. Vi får väl se vad som händer. 😀

Nästa auditions-show väntas sändas söndagen den 7:e november kl. 20:30 CET via Reshet 13 och 13tv.co.il. Resultatet av show 4 vidareförmedlar jag när resultat och (några) auditions-videor finns tillgängliga. På återseende. 😀

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Israel i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Israel 2022: “X Factor Israel – Säsong 4” – Show 3”

  1. Mr A

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/a/x85j3l/lance-hedman-klar-for-melodifestivalen-2022

  2. Schlagerpinglan

    @Mr A, Tackar 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se