FinlandDen 6:e september var deadline för de som var intresserade att delta i UMK 2022, Finlands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2022, och nu ser det ut som att TV-bolaget YLE kan ha valt ut de tävlande artisterna.

Följande meddelande och bilder postades i alla fall på UMK Instagram i går och är öppna för tolkningar:

uudenmusiikinkilpailu: Psst! Detta konto kommer snart att börja hända… 👀 UMK:s team har fått ännu mer hemlighetsfullt material från UMK för den kommande perioden. Låt oss nu trycka på huvudet på folielocket och spekulera: vad tror de här bilderna att de avslöjar? 🕵️

Light Dog Max önskar dig en vild helg! 🐶

(Översatt från finska med Google Translate – därav den alternativa svenskan)

UMK 2022
(Källor och foto: Bilder från YLE – montage lånat från Wiwibloggs)

Schlagerpinglan: Själv har jag inga avancerade gissningar men att det finns glitter och rock (stenar) med bland bilderna ger i alla fall lite förhoppningar. 😀 Jag har heller inga speciella önskningar inför artistpresentationen, även om jag inte hade blivit besviken om Aksel dök upp för ett nytt försök. 🙂

Mer om Finlands förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Finland i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se