Israel Schlagerpinglan: Tisdagen den 23:e november sändes del 11 av “X Factor Israel – Säsong 4“, den talangjakt som TV-bolaget KAN använder sig utav för att utse Israels representant i Eurovision Song Contest 2022.

Här nedan ser ni länkar till artisternas auditioner (de som finns tillgängliga) samt resultatet, d.v.s hur domarna röstade och vilka som gick vidare, allt enligt The X Factor Israel och EuroMix (översatt via Google Translate) samt Wikipedia då jag själv inte följer showen så här inledningsvis.

En av X Factor Israel-artisterna från Show 11

Wrecking Ball“, Lia Nevipoor / Navifor

Israel: “X Factor Israel – Säsong 4” – Show 11

Ran Danker Miri Mesika Aviv Geffen Margol Netta
Vidare till nästa fas
Dan Bitton (18) – “Ksh’At Atzuva (כשאת עצובה) JA JA JA JA JA
Neta Rosenvelt / Rosenblatt (19)
Safe and Sound
NEJ JA JA JA JA
Almog Fadida / Padida (19)
Ma Ata Rotze MiMeni (מה אתה רוצה ממני)
JA JA NEJ JA JA
Lia Nevipoor / Navifor (16) – “Wrecking Ball JA JA JA JA JA
Ej vidare
Pazi / Pezi (Paz Epstein) (22)
“Ro’a Lecha Ba’Eynaim”
JA JA NEJ NEJ JA
Anna RF – “Azal HaMlai” JA NEJ NEJ JA JA
(Källor: EuroMix, The X Factor Israel och Wikipedia – Sammanställning – schlagerpinglan.se)

Schlagerpinglan: Auditions-show nr 12 sändes torsdagen den 25:e november kl. 20:30 CET via Reshet 13 och 13tv.co.il. När de flesta av auditions-videorna finns tillgängliga så vidareförmedlar jag även resultatet från denna show. På återseende. 😀

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Israel i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Israel 2022: “X Factor Israel – Säsong 4” – Show 11”

 1. Mr A

  Slovenia

  https://eurovisionworld.com/esc/ema-fres-2022-slovenia-pre-selection

 2. Schlagerpinglan

  @Mr A, Jag tackar för påminnelsen… om allt går som planerat så kommer det uppdateringar om uttagningarna i Sloveninen, Norge, Rumänien och Monenegro i morgon innan det är dags för Estlands andra kvartsfinal. Först händer inget… sedan hur mycket som helst. 😀

 3. Mr A

  Yes, å ändå har inte säsongen börjat på riktigt.

 4. Schlagerpinglan

  @Mr A, Nej, i vanliga fall brukar jag känna mig lite stressad över att “ligga efter” men säsongen är ju faktiskt inte igång än (och man får ju göra personliga prioriteringar). Dock, roligt med så pass mycket nyheter så här tidigt. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se