Italien Schlagerpinglan: Då jag år efter år följer samtliga ESC-uttagningar och märkt att jag varje år snöar in mig på en del bidrag i taget och ständigt letar efter länkar till bidragen så har jag beslutat mig för att samla mina personliga favorit-länkar på ett ställe för att underlätta för mig själv.

Jag får väl göra ett förtydligande: det är inte helt säkert att det är dessa bidrag jag tycker är “bäst” utan det är de jag gärna lyssnar på, vilket otroligt nog inte nödvändigtvis måste vara samma sak.

Detta intresserar förmodligen inte någon annan än mig själv, men personligen så kommer jag att uppskatta att ha alla relevanta länkar samlade på ett ställe samtidigt som jag senare kan se tillbaka på hur säsongen utvecklade sig. 😀

Första topplistan ser ni här nedan medan samlingssidan, där de nya favoriterna kommer att presenteras efterhand, hittas här. (Om någon annan skulle vilja göra detsamma så är det bara att skriva sin lista i kommentarsfältet – jag länkar varje nytt inlägg till samlingssidan.)

Sanremo Giovani 2021
Amadeus och Sanremo Giovani 2021-finalisterna (Foto: RAI)

Uppdaterat: Tananai tävlar ej med bidraget “Esagerata” i Sanremo 2022 utan “Sesso Occasionale”.

ESC 2022-kandidat-bidragen Schlagerpinglan lyssnar mest på:

Topplista #1 (2021-11-26)
1. Italien Italien Esagerata“, Tananai (Sanremo Giovani-finalist)
2. Estland Estland Mitte kauaks“, Boamadu (Eesti Laul-semifinalist)
3. Estland Estland Interstellar“, Stig Rästa (Eesti Laul-semifinalist)
Kommentar 2021-11-26: Just nu har 12 Sanremo Giovani-finalister samt 10 Eesti Laul-bidrag presenterats men “Esagerata” är det enda bidrag som jag märker att jag för tillfället sträcklyssnar på (och har gjort sedan jag först hörde låten, och föll för den, den 24:e november). Jag håller tummarna för att låten fungerar live och att det är en av de två som tar sig vidare till Sanremo 2022 från Sanremo Giovani-finalen den 15:e december.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se