“Esagerata” – Tananai

2021-12-05 (söndag)

Italien Schlagerpinglan: Den 15:e december utses de två sista deltagarna i Sanremo 2022 då finalen av “Sanremo Giovani” avgörs. Min personliga favorit av studioversionerna är “Esagerata” med Tananai och här nedan ser ni den nya musikvideon:

En av deltagarna i Sanremo Giovani:

Esagerata“, Tananai

Schlagerpinglan: Festival di Sanremo har presenterat de flesta av “Sanremo Giovani”-finalisternas radio-live-framträdanden på sitt Twitter-konto, men det från Tananai finns inte med. Det verkade som att medhörningen inte riktigt fungerade och att det därför inte blev riktigt bra… men förhoppningsvis fungerar det bättre vid finalen då Sanremo-deltagarna ska utses för jag gillar verkligen låten. 😀

Relaterad information: RAI har presenterat 22 av deltagarna i Sanremo 2022, ni hittar dem här, medan de två sista deltagarna utses vid finalen av Sanremo Giovani den 15:e december.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till ““Esagerata” – Tananai”

 1. Mr A

  Hade glömt esc top 250 men röstade i sista minut. Imorgon låtar från Tjeckien och fler presentationer från Estland ser det ut som.

 2. Schlagerpinglan

  @Mr A, Jepp.. och fler dueller från Slovenien https://www.schlagerpinglan.se/blog/eurovisionkalendern-2022/ 😀 (Uppdatering från veckofinalen kommer snart… även om engagemanget tryter då de flesta i slutändan likväl går vidare. 😀 )

 3. Mr A

  @pinglan, Kollade lite på Slovenien men det kändes inte så engagerade att kolla på ett icke färdigt paket så att säga så sållade undan det.

 4. Schlagerpinglan

  @Mr A, Mmm… Israel och Slovenien håller jag mest koll på då det eventuellt kan bli intressant i efterhand. Just nu så ger det mig inte så mycket.

  (Anledningen till att jag likväl gör det är att man aldrig vet när man bli överraskad. Italiens nykomlings-kategori brukar vara en annan sak som mest är en formalia men i år så visade det sig innehålla en av mina, så här långt, ESC 2022-favoriter. Det gäller m.a.o. att hålla ögonen öppna, när man minst anar det så hittar man något intressant. 😀 )

 5. Mr A

  Ja man är ju glad att det iaf dyker upp lite låtar nu pö om pö.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se