Israel Schlagerpinglan: Söndagen den 12:e december sändes del 19 av “X Factor Israel – Säsong 4“, den talangjakt som TV-bolaget KAN använder sig utav för att utse Israels representant i Eurovision Song Contest 2022.

Här nedan ser ni länkar till artisternas auditioner (de som finns tillgängliga) samt resultatet, d.v.s hur domarna röstade och vilka som gick vidare, allt enligt The X Factor Israel och EuroMix (översatt via Google Translate) samt Wikipedia då jag själv inte följer showen så här inledningsvis.

En av X Factor Israel-artisterna från Show 19

Fly Me To The Moon“, Omar Shuker

Israel: “X Factor Israel – Säsong 4” – Show 19

Ran Danker Miri Mesika Aviv Geffen Margol Netta
Vidare till nästa fas
Nofar Shuker (20) – “Shir Tikva (שיר תקווה) JA JA JA NEJ JA
Omar Shuker (17) – “Fly Me To The Moon JA JA JA JA JA
Ej vidare
Yovel / Yuval Adar (23) – “Eyfo At” NEJ NEJ
Elyakir / Alikir Keren (24) – “Lo Ani Hu HaIsh” NEJ NEJ JA
Dana Vais / Weiss (23) – “This Love” JA NEJ NEJ
(Källor: EuroMix, The X Factor Israel och Wikipedia – Sammanställning – schlagerpinglan.se)

Schlagerpinglan: Efter att den 19:e och sista auditionsshowen genomförts så hade 67 talanger tagit sig vidare till nästa fas av “X Factor Israel“. Ni hittar länkar till samtliga 19 auditions-resultat (samt mer om Israels förberedelser inför ESC 2022) här: “Israel i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se