Israel Schlagerpinglan: Tisdagen den 14:e december sändes del 20 av “X Factor Israel“, den talangjakt som TV-bolaget KAN använder sig utav för att utse Israels representant i Eurovision Song Contest 2022.

Efter att de inledande 19 auditionerna avgjorts så delades topp-33 av de 67 utvalda talangerna upp i fyra grupper: Aviv Geffen är mentor för Tjejerna, Netta har hand om Killarna, Miri Mesika och Margol ledsagar Grupper och Över 25 medan Ran Danker guidar Tonåringarna.

Här nedan ser ni länkar till artisternas framträdanden (de som finns tillgängliga) samt resultatet, d.v.s vilka talanger Aviv Geffen räddade vidare, när det var Tjejernas tur att genomgå “The Chair Challenge“, allt enligt The X Factor Israel och EuroMix (översatt via Google Translate) samt Wikipedia då jag själv inte följer showen så här inledningsvis.

En av de kvarvarande talangerna i kategorin Tjejer

The Sound of Silence“, Anna Stefani

“X Factor Israel” – Show 20 – Chair Challenge 1 – 14:e december:

Tjejer (mentor: Aviv Geffen)

Deltagare som gick vidare i tävlingen:
Anna Stefani “The Sound of Silence”-Chair Challenge
Inbal Bibi “Killing Me Softly with His Song”-Chair Challenge
Gai’da Abu Awad “Alesh”-Chair Challenge
Sapir Saban “Ruah Yam (רוח ים)”-Chair Challenge
Deltagare som ej gick vidare:
Ruth Hatuma “Al Tevakesh”
(fick ingen stol)
Toosha (Netta Elkasalsi) “Breathe Me”
(fick lämna sin stol till Gai’da Abu Awad)
Abigail Moyal “Sadot”
(fick ingen stol)
Shira Atias “Crazy in Love”
(fick lämna sin stol till Sapir Saban)
(Källor: EuroMix, The X Factor Israel och Wikipedia – Sammanställning – schlagerpinglan.se)

Schlagerpinglan: Efter att “The Chair Challenge” avgjorts för tjejernas kategori så återstår det 4 deltagare av de ursprunglingen 8 tjejerna. I kväll är det dags för Miri Mesika och Margol att minska ner antalet talanger i sin grupper och över 25-kategori. Jag återkommer med resultatet när videor från showen finns tillgängliga. På återseende. 🙂

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Israel i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se