Israel Schlagerpinglan: Söndagen den 26:e december sändes del 24 av “X Factor Israel“, den talangjakt som TV-bolaget KAN använder sig utav för att utse Israels representant i Eurovision Song Contest 2022.

Efter att de inledande auditionerna genomförts (där 67 talanger tagit sig vidare) och de bästa delats in i fyra grupper (med domarna som mentorer) och genomgått The Chair Challenge så återstod det endast 16 hoppfulla talanger när uttagningen kommit fram till live-showerna.

Här nedan ser ni länkar till artisternas framträdanden (de som finns tillgängliga) samt resultatet, d.v.s att Elisha Nachmias (från Nettas Killar) och Agam Abuhatzira (från Ran Dankers Tonåringar) röstades bort, allt enligt The X Factor Israel och EuroMix (översatt via Google Translate) samt Wikipedia då jag själv inte följer showen så här inledningsvis.

En av de kvarvarande talangerna i kategorin Tonåringar

Nag’at Li BaLev (נגעת לי בלב)“, Ilay Elmakais

“X Factor Israel” – Show 24 – Liveshow 1 – 26:e december:

Deltagare som gick vidare i tävlingen:
Michael Ben David (Killar) It’s a Sin
Shachar Adawi (Killar) “Holem Kmo Yossef”
Eli Huli (Killar) “Heathens”
Ilay Elmkies (Tonåringar) Nag’at Li BaLev (נגעת לי בלב)
Shahar Admoni (Tonåringar) חולם כמו יוסף
Lia Navipur (Tonåringar) “The Middle”
Deltagare som ej gick vidare:
Elisha Nahmias (Killar) “Kol Ma SheYesh Li”
Agam Abuchatzeira (Tonåringar) “Heart of Glass”
(Källor: EuroMix, The X Factor Israel och Wikipedia – Sammanställning – schlagerpinglan.se)

Schlagerpinglan: Nästa liveshow sändes den 30:e december och då var det dags för deltagarna i kategorierna Tjejer och Grupper och Över 25 att försöka att undvika att bli bortröstade. Jag återkommer med resultatet när videor från showen finns tillgängliga. På återseende. 🙂

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Israel i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se