RumänienSchlagerpinglan: Rumänien kommer att välja ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2022 vid finalen av den nationella uttagningen “Selectia Nationala 2022” den 5:e mars där 10 av de 46 bidrag som presenterats kommer att tävla.

Den 3:e januari presenterades studioversionerna av de 46 bidrag som valts ut till semifinalsfasen där tittarnas 5 favoriter och juryns 15 utvalda bidrag går vidare till semifinalen den 12:e februari (där juryn väljer ut 10 finalbidrag).

För att underlätta för juryn och tittarna, när de ska utse de 20 semifinalisterna vid bedömningen / online-omröstningen den 9:e-10:e februari, så har TVR nu släppt live-inspelningar av bidragen. Samtliga hittar ni på min nu uppdaterade “Lyssna på “Selecţia naţională 2022”-bidragen“-sida.

Ett av de tävlande bidragen i Rumäniens “Selecţia naţională 2022”:

Neverending“, Ivel (se resten av live-framträdandena här)

Mer om Rumäniens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Rumänien i ESC 2022“.

Relaterad information: Se “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna” för fler potentiella ESC 2022-bidrag att lyssna på.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se