Sverige Schlagerpinglan: Vanligtvis så brukar den första repetitionen med publik genomföras under fredagen men inför den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2022, den som utspelar sig i Avicii Arena i Stockholm den 19:e februari, fanns ingen publik på plats.

Däremot så fanns det en del journalister närvarande så är man intresserad av rapporter och foton därifrån så finns de bl.a. hos Aftonbladets Tobbe Ek. Någon publikundersökning av Melodifestivalklubben blev det uppenbarligen inte men de aktuella oddsen (från Unibet) för artisterna att ta sig till final ser ni här nedan.

(Även denna vecka blir det ett lördags-genrep kl. 14:00-15:30 och troligtvis så kan ni som vanligt följa det via Schlagerbloggen.)

Odds-favoriter efter Deltävling 3-repetitionerna:
Anders Bagge Lancelot
Anders Bagge & Lancelot (Foto: Marcus Järvinen, Tove Flos/Universal Music)

Unibets Odds (22-02-19)
1. “Bigger Than the Universe“, Anders Bagge (1.05)
2. “Lyckligt slut“, Lancelot (1.60)
3. “I Can’t Get Enough“, Cazzi Opeia (3.75)
4. “Freedom“, Faith Kakembo (5.25)
5. “Best to Come“, Lisa Miskovsky (10.00)
6. “Fyrfaldigt hurra!“, Linda Bengtzing (12.00)
7. “Shut Me Up“, Tribe Friday (24.00)
(Källa: unibet.com)

Schlagerpinglan: Efter två veckor med förvånansvärt glädjande resultat så ser det ut som att ordningen är återställd och jag hittar återigen mina personliga favoriter längre ner på oddslistan. 😀

Då jag inte är nämnbart imponerad av bidragen från vare sig Anders Bagge eller Lancelot så här långt så fortsätter jag att hålla tummarna för att Lisa Miskovsky, Linda Bengtzing och Cazzi Opeia ska gå vidare från kvällens deltävling. Det blir m.a.o. till att hoppas på en skräll. Kanske inte så troligt, men otroligt roligt om det skulle inträffa. 😀

Se även: “MF-Veckoschema” – “Melodifestivalen 2022” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2022

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2022 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Melodifestivalen 2022: Tredje veckans odds”

 1. Mr A

  Ingen mf utan en skräll.

 2. Adri

  Jag har inte kollat på oddsen (jag skrollade snabbt som fanken förbi inlägget för att slippa se haha 🙂 ).

  Men redan sen början av veckan har jag tänkt att detta blir YTTERLIGARE en vecka där Sverige visar sig från sin absolut mest manstillvända sida.

  Sen John Lundvik förra veckan är jag dessutom jätterädd i MF. För kan han gå till final så kan vem som helst. Den ribba som fanns är nu försvunnen så det krävs numera absolut ingenting för att nå finalen. Mer än typ… var en man som åtminstone kan prestera på 1,5 på femgradig skala.

  Såhär tippar jag:

  1. Anders Bagge
  – Han är omtyckt i Sverige. Jag vet inte varför (obs jag ogillar inte honom, men vet liksom inte varför han fått en sån poppis-status). Han sjunger verkligen inte mer än ok. Och nån utstrålning finns inte. Låten är däremot faktiskt inte dålig. Men nån vinnare – ens i en deltävling – ska det faktiskt inte vara. Men ja… som sagt han är populär.

  2. Lancelot
  – Ja texten här är väl liiiiiiiiite mindre värdelös än den John bjöd på förra veckan. Så den här rankar jag högre. Men alltså, det räcker med ett svenskspråkigt sömnpiller i finalen. Men ja, sen John förra veckan är ribban försvunnen så välkommen till finalen, Lancelot.

  3. Faith Kakembo
  – Vet inte ens varför jag tror det här, för jag kan inte riktigt se var denna skulle samla röster men när jag ser motståndet tror jag de andra får ännu svårare och då blir det såhär.

  4. Linda Bengtzing
  – Svenskar gillar trygghet. Och inget är så tryggt som Linda Bengtzing… eller ok, John Lundvik. Men sen kommer Linda.

  5. Cazzi Opeia
  – Ja när det väl kommer en stjärna så ska Sverige göra allt i sin makt för att skicka ut henne 🙂 I can feel it. Min klara vinnare och min silverplats av MF i år hittills – bara bakom Cornelia såklart.

  6. Lisa Miskovsky
  – Jag gillar Lisa. Jag gillar t.o.m låten, men jag köper faktiskt att detta är en låt som är otroligt svår att bry sig om för många.

  7. Tribe Friday
  – Sverige hatar mig, så när ett band jag gillar kommer så kommer de sist 🙂

 3. Mikaela

  Blir glad om Faith går vidare, men känner inte superstarkt för henne. Resten tycker jag inget särskilt om – hittills. Men hoppas bli glatt överraskad ikväll 😀

 4. Brutus

  Tribe Friday är grymt underskattade, tror de kommer gå till AC. Annars tror jag Anders Bagge, Cazzi Opeia och Faith Kakembo, i den ordningen.

 5. oe

  Cazzi Opeia & Faith Kakembo är mina favoriter baserat på studio-minuten.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se