ESC 2022 I kväll var det tänkt att Adriatic PreParty, som dök upp första gången som ett online-event 2021, skulle sändas men datumet har ändrats och online-konserten väntas i stället att sändas lördagen den 30:e april kl. 21:00.

Ni hittar en sammanställning över samtliga förfester och avslöjade artister här:
Förfesterna inför Eurovision 2022: Schema och bokade artister

Adriatic PreParty 2022
((Källa och grafik: Croatian Eurovision Club Twitter))

Schlagerpinglan: Så här långt har åtta ESC 2022-artister, däribland Sveriges Cornelia Jakobs, bekräftats för Adriatic PreParty 2022 men nu när konserten flyttats fram en vecka så kan det eventuellt tillkomma ytterligare några namn. 🙂

För er som var inställda på att få se en ESC 2022-förfest i kväll så finns det dock ett alternativ då förfesten Israel Calling, som sändes via Facebook den 7:e april, kan ses i repris via YouTube i kväll, den 23:e april kl. 20:00 CEST. Se vilka artister som gästade Israel Calling (och hitta länkar till framträdandena) här.


Israel Calling 2022 – The Rebroadcast (Premieres Apr 23, 2022 – Israel Calling)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se