ESC2022 Schlagerpinglan: I morgon, torsdagen den 28:e april kl. 10:00 CEST, släpps ytterligare en omgång biljetter till Eurovision Song Contest 2022. Biljetter till samtliga nio shower finns då till försäljning via TicketOne (möjlighet till förregistrering) medan mer info hittas på den officiella ESC-biljettsidan.

Turin 2022
(Grafik lånad av Eurovision Twitter)

Schlagerpinglan: Är man intresserad av att se det svenska bidraget så är det biljetter till repetitionerna inför och livesändningen av den andra semifinalen den 12:e maj (och förhoppningsvis finalen den 14:e maj) som gäller. Lycka till! 🙂

Relaterad information: Fler ESC-relaterade händelser denna vecka (t.ex. en online-förfest och sista delen av Eurovision House Party 2022) hittar ni här: “Veckoschema

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se