ESC 2022 Som det avslöjats tidigare så har online-omröstningen Barbara Dex Award lagts ner och ersatts utav en ny utmärkelse som hyllar inspirerande mångfald och kreativitet och där fokus ligger på att prisa den klädsel som är mest iögonfallande och som står ut mest.

Tidigare i år genomfördes en omröstning där det nya namnet skulle utses och nu är det dags att rösta fram den första vinnaren. Du kan rösta på din favorit hos songfestival.be (där ni även hittar kandidaterna, d.v.s. samtliga 40 deltagare i Eurovision Song Contest 2022) fram till den 22:a maj kl. 12.00 CEST. (Källa: songfestival.be)


Announcement of the new award” (11:16 – Apr 29, 2022 – Songfestival.be)

Schlagerpinglan: Då det numera eftersöks en iögonfallande och kreativ klädsel som står ut så går min röst till Finland (min slutliga ESC 2022-etta). Den gula färgen står ut och även om det “bara” är en enkel, gul regnrock så användes den kreativt tillsammans med ballongen och avryckandet (som snabbt gick från skäckfilms-vibbar till att bli riktigt snyggt, en kontrast jag personligen uppskattade) och är därför det självklara valet för mig. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se