Cypern Schlagerpinglan: Om man så här i långsäsong lockas av att rapportera om spekulationer, som jag gjorde i fallet om Cyperns planerade TV-show “All Together Now“, så får man vara beredd på att det kan svänga många gånger innan de faktiska uppgifterna till slut dyker upp.

De senaste uppgifterna i denna fråga, enligt ogaegreece.com, tyder på att TV-bolaget CyBC mycket väl kan visa sig välja ut sin ESC 2023-artist internt medan TV-showen “All Together Now“, som har premiär i höst (och vars trailer inte nämnde ESC), får utse landets ESC 2024-artist. Hur det blir i slutändan återstår att se. (Källa: eurovoix.com)

Uppdaterat 22-07-29:CyBC och Panik Records sluter tvåårsavtal

Cyperns senaste bidrag i Eurovision Song Contest:

Ela“, Andromache (12:a i den andra ESC 2022-semifinalen)

Schlagerpinglan: Med tanke på att jag personligen inte var helt förtjust i tanken på att en TV-show skulle utse Cyperns ESC 2023-artist så kan jag inte säga att jag blir speciellt besviken om det visar sig att CyBC planerar för ytterligare ett internval.

Nu håller jag tummarna för att de återigen (oavsett uttagningsmetod) lyckas att välja ut något som hamnar bland mina ESC-favoriter, precis som de gjorde 2016 (“Alter Ego” med Minus One) och 2018 (“Fuego” med Eleni Foureira). Lycka till, Cypern. 😀

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2023 hittar ni här: “Cypern i ESC 2023“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Cypern 2023: Utser CyBC sin ESC-artist internt?”

 1. Mr A

  Frankrike:

  https://escxtra.com/2022/07/15/france-2-confirm-cest-vous-qui-decidez-will-return-to-select-their-act-for-2023/

 2. Schlagerpinglan

  @Mr A, Tackar, även om bekräftelsen kom redan när säsongsinnehållet presenterades. Postitivt dock om de håller kvar vid tanken och inte helt plötsligt ändrar sig. Inget är ju 100% säkert. https://www.schlagerpinglan.se/blog/2022/07/10/frankrike-2023-cest-vous-qui-decidez-kommer-tillbaka/

 3. Mr A

  Jag skyller på solsting. Jag ber om ursäkt.

 4. Schlagerpinglan

  @Mr A, Ingen fara, tanken var ju god. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se