Israel Efter att Israels TV-bolag IPBC för en månad sedan meddelade att de internt valt ut Noa Kirel till att bli Israels representant i Eurovision Song Contest 2023 så framkom det att sångerskan bett om lite tid att överväga erbjudandet, vilket hon nu gjort.

Vid en presskonferens tidigare i dag, som hölls tillsammans med IPBC, meddelade Noa Kirel att hon accepterat erbjudandet samt att TV-bolaget givit henne konstnärlig frihet vad gäller låtvalet men att det arbetet ännu inte påbörjats.
(Källor: KAN, eurovoix.com och wiwibloggs.com)

Israels internvalda ESC 2023-artist:

Noa Kirel (här med “Bad Little Thing“, se You Tube för fler smakprov)

Schlagerpinglan: Även om det blev lite förvirrande att se hur både TV-bolaget KAN och den officiella ESC-sidan slog på stora trumman angående Israels artistval innan artisten i fråga hade bestämt sig så rätade alla frågetecken ut sig till slut och vi har vår första ESC 2023-artist bekräftad. 😀

Jag skickar ett stort grattis och lycka till till Noa Kirel och ser med spänning fram emot att få ta del av hennes tävlingsbidrag vid ett senare tillfälle. 😀

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2023 hittar ni här: “Israel i ESC 2023“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se