Greklands Eurovision-bidrag 2023

2023-03-14 (tisdag)

GreklandDen 30:e januari avslöjade TV-bolaget ERT att de internvalt sångaren Victor Vernicos att få representera Grekland i Eurovision Song Contest 2023. Den 12:e mars, presenterades tävlingsbidraget “What They Say”, vars officiella musikvideo kan ses här nedan:

Lyssna på Greklands bidrag till Eurovision Song Contest 2023 här:

“What They Say”, Victor Vernicos officiell musikvideo
(text och musik: Victor Vernicos Jørgensen)

Schlagerpinglan: Hmm… efter en första genomlyssning så har jag svårt att ge något omdöme då “What They Say” inte gjorde något större intryck och var svår att komma ihåg bara sekunderna efter att den tystnat. Detta behöver ju inte vara negativt då många riktigt bra låtar har visat sig behöva ett flertal lyssningar innan de kommer till sin rätt. Om detta är en sådan eller ej lär tiden utvisa. 😀

Mer om Greklands förberedelser inför ESC 2023 hittar ni här: “Grekland i ESC 2023” medan de övriga utvalda ESC 2023-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Greklands Eurovision-bidrag 2023”

  1. Mr A

    Lite väl omständig låt. 2 av 5.

  2. Johanna

    En manlig Rosa-Linn som glömde att man måste ha en låt man kommer ihåg också. Videon är skitdålig dessutom.

  3. Mikaela

    Bra för att vara en genre som jag har svårt för. Refrängen har roliga melodislingor som jag gillar att nynna. Gillar hans mörka röst mer än den där hesa, brutna som verkar vara populär att applicera nuförtiden. 6/10

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se