Grekland TV-bolaget ERT avslöjade i dag, måndagen den 30:e januari, att de gjort ett internval och kommer att skicka Victor Vernicos som Greklands represent i Eurovision Song Contest 2023.

Tävlingsbidraget “What They Say”, som Victor skrivit själv för över ett år sedan, kommer att presenteras vid ett senare tillfälle. (Källor: eurovisionworld.com och EurovisionERT Twitter)

Greklands representant i Eurovision Song Contest 2023:

Victor Vernicos (Här med sin “Fake Club” från 2022)
Fler Victor Vernicos-låtar hittar ni på artistens YouTube-kanal

Mer om Greklands förberedelser inför ESC 2023 hittar ni här: “Grekland i ESC 2023“.

Relaterad information: Så här långt har sex internvalda artister bekräftats inför Eurovision Song Contest 2023 (utan presenterade bidrag). Den första var Israels Noa Kirel som ni kan läsa mer om här medan det finns mer info om Cyperns Andrew Lambrou här, Nederländernas Mia Nicolai & Dion Cooper här, Sloveniens Joker Out här samt Frankrikes La Zarra här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Eurovision 2023: Victor Vernicos för Grekland 2023!”

 1. Mr A

  Victor Vernicos Jorgensen

  Halvdansk tydligen.

 2. Johanna

  Om han sjunger om i videon live och gör en liknande låt kommer jag nog gilla det. Problemet är att detta är en ung kille knappt ur målbrottet än (rätta mig om jag har fel men 16 år har jag hört) så de där höga tonerna kommer mest troligt inte vara bra live samt att det känns som han kommer få en snabbare låt också. En känsla jag har bara.

 3. Adri

  Johanna: Rätt om hans ålder, vad jag också läst.

  Däremot kommer låten att vara en ”emotional ballad” enligt artisten/ERT.

 4. Johanna

  @Adri Enballad kan eventuellt passa bättre till hans röstresurser men han får nog överbevisa min misstanke om att rösten inte kommer hålla live!

 5. Denis

  Kan nog bli bra det här. Är övertygad om att han kommer fortsätta Greklands top 10 succé

 6. Mikaela

  Svårt att säga något innan jag hört låten. I klippet ovan gillar jag rösten men inte genren, och det är väl bättre det än tvärtom.

 7. Engsla

  Nja. Jag får väl säga att jag hoppas på att bli positivt överraskad när låten väl släpps, för det här truliga sättet att sjunga på är inte alls min kopp te.

 8. Mr A

  Nuförtiden så sjunger väl kören mest bakom scen? Milli Vanilli.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se