PolenLuna, som internvalts till att få representera Polen vid Eurovision Song Contest 2024, framförde sitt tävlingsbidrag “The Towerlive vid förfesten i Madrid (“PrePartyES 2024“) i lördags, se nedan.

Nedan ser ni även länkar till tidigare liveframträdande, den officiella musikvideon samt en akustisk version av “The Tower”.

Luna framför “The Tower” live:

Lyssna på Polens bidrag i Eurovision Song Contest 2024:
Bidrag / Artist: “The Tower”, Luna
Länkar: live i MadridMelfest WKND-framträdandeofficiell musikvideo
akustisk versioneurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Fyfe, Luna, Max Cooke
Se även: Mer info om det polska internvalet

Schlagerpinglan: Jag vet inte riktigt vad jag ska dra för slutsatser av de liveversioner jag nu sett / hört av det polska bidraget. Jag gillar ju studioversionen men hjärnan säger mig att det inte blev helt lyckat live medan hjärtat faktiskt gillade det det hörde. Säga vad man vill om Lunas röstresurser… men jag tyckte att det lät väldigt charmigt och jag håller tummarna för att de röstande tycker detsamma så att vi får njuta av “The Tower” även i finalen. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Polen 2024: Se Luna framföra “The Tower” live”

 1. Adri

  Nämen den här låten blir tyvärr bara sämre. Den är så platt och Luna är inte så stark hon heller. Hmm. Polen har en stor diaspora, många grannar (och sen finns såklart de som – for some reason – går igång på det här) så jag tror finalchanser finns.

  Men den hålls borta från min ideala final. Ganska långt borta faktiskt.

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Mmm… jag var rädd för att det uppfattades som mindre positivt av de som inte redan var trollbundna av Lunas speciella röst. Jag får nog, precis som du skriver, hoppas på diasporan. 😉

 3. Denis

  Kanske är det namnet men hon påminner mig om Luna Lovegood från Harry Potter
  Och det får hon ju plus poäng för. Låten är helt ok och solid. Bättre än förra året. En helt schyst pop låt helt enkelt som kommer i final. Tillräckligt mycket igenkänning för att få röster

 4. Johanna

  @Denis Ribban för att vara bättre än förra året är ju iofs inte särskillt hög.

  Med det sagt så gillar jag den här låten. Jag gillar henne. Ser stor stageing-potential och hoppas hon inte fuckar upp den. Hon kan sjunga. Går låten till final? Nja det vet jag inte men är enligt mig i den sämre semin så borde ändå gå tycker jag.

 5. Adri

  Solo 2023 > The Tower 2024. Helt klart.

 6. HW

  Jag tror faktiskt absolut att detta kan bli en finalmiss för Polen, diaspora eller inte. Det är inte en låt man hoppar upp ur soffan för att rösta på, och framträdandet kan se ut lite hur som helst (dock brukar Polen i alla fall satsa på staging. Ibland blir det bra, ibland mindre bra men det märks alltid att de försökt).

  Nu låter jag ganska negativ, men faktum är att jag gillar låten (särskilt refrängen) och tycker Luna har en intressant utstrålning. Framträdandet kan slipas på men jag fick bättre vibbar från detta än från musikvideon.

 7. Millan

  Jag tycker låten är ganska ok men det här kändes sådär tycker jag. De låga partierna passar inte hennes röst så bra.

 8. Mikaela

  Ni får ursäkta mina negativa omdömen, för det känns som de är många just nu. Men varför skickar man en sån här mitten-låt? Det är inget egentligt fel på den, men den lämnar inget avtryck. Hw sa det bra, det känns inte som en låt som lockar röster.

  Men hon är helt klart en cool artist.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se