ESC2024Tidigare meddelade det svenska TV-bolaget SVT att tävlingen inte längre kommer att byta ut den officiella slogan som används vid varje Eurovision-år utan det är förra årets “United By Music” som gäller permanent.

Den officiella grafiken fortsätter dock att uppdateras från år till år och den som gäller i Malmö 2024 är den ni ser nedan, som har fått namnet “The Eurovision Lights“, och som ni kan läsa mer om hos eurovision.tv.

Eurovision Song Contest 2024 – grafiken:

‘The Eurovision Lights’ – Malmö 2024 theme art” (1:09 – Dec 14, 2023 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: När grafiken för Malmö 2024 presenterades förra året så gjorde jag inget eget inlägg om den utan nöjde mig att länka till YouTube-klippet ovan. Vid tillfället hade jag inget konstruktivt att tillägga (och kunde inte hitta något positivt att säga om färgvalen) men nu när scenen preseterats så behövs nog grafik-inlägget för att scen-bilderna ska kunna sättas in i sitt sammanhang. 😀

Jag kämpar fortfarande med årets grafik men kan väl sträcka mig till att medge att de får mig att känna en viss nostalgi då det väcker barndomsminnen från de TV-sändningar då man skulle ta på sig 3D-glasögon för att kunna urskilja vad som fanns på skärmen. 😀

Nåja, grafiken är väl ingen stor del av tävlingen egentligen så det är inget jag direkt klagar över. Jag håller bara tummarna för att delegationerna inte inspirerats av den när de utformade sina scenshower. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2024: “The Eurovision Lights”-grafiken”

  1. Denis

    Ser fortfarande ut som Spotify Unwrapped:)
    Men blir säkert bra när grafiken är på plats

  2. Schlagerpinglan

    @Denis, Ja, jag vill inte låta alltför negativ. Det är säkert mycket bättre när man ser det “in action”. 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se