Estland bojkottar ESC 2009?

2008-08-21 (torsdag)

Estlands kulturminister, Laine Jänes, tycker att Estland borde diskutera med andra länder, som Lettland och Litauen, om en eventuell bojkott av Eurovision Song Contest 2009 i Ryssland på grund av händelserna i Georgien.

En representant för ERR, ett estländskt TV-bolag, meddelar att de är öppna för en debatt i frågan och hoppas få åsikter från artister, producenter, tittare m.fl. innan de bestämmer sig för om de ska vara med eller inte. (Källa: oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Att Georgien funderar på att inte skicka någon representant till Ryssland 2009 är ju fullt förståeligt, men att andra länder börjar tala om bojkott? Innan man ens har fastställt vem det var som startade konflikten?

Hur som helst: Om något land av någon anledning inte kan lägga politiken åt sidan under de få dagar som tävlingen hålls så är det kanske bäst för alla om de håller sig därifrån. Vi får väl se hur det utvecklar sig och hoppas på det bästa.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Estland bojkottar ESC 2009?”

 1. borstj

  haha, vem fan bryr sig om dessa röstlösa bögar

 2. David

  även de andra baltiska länderna och storbritannien snacka rom bojkott.. jag personligen tror att det skulle vara en stark markering mot den ryska regimen.

  @borstj, DU uppenbarligen eftersom du besöker denna sidan!:)

 3. Schlagerpinglan » Blog Archive » Lettland bojkottar inte

  […] alla skriverier om att de tre baltiska länderna övervägde en bojkott av Eurovision Song Contest 2009 i Ryssland så ger nu Lettlands TV-bolag, LTV, raka besked: […]

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se