Schlagerskvaller

2008-08-23 (lördag)

Expressen har, enligt dem själva, hittat “SVT:s hemliga schlagerlista” där artister som är högaktuella för Melodifestivalen 2009 återfinns.

Enligt Christer Björkman så har han ännu inte tillfrågat några artister, utan meddelar att: “Jag har bett låtskrivarna tänka låtar. Bra låtar i första hand. Vem som sedan framför dem får vi se.”

“SVT:s hemliga schlagerlista” (enligt Expressen):
Lena Philipsson
Måns Zelmerlöw
Timbuktu
Nordman
Björn Skifs
Peter Jöback
Veronica Maggio
Frida Muranius
Lasse Stefanz
Peter Jöback
Pernilla Wahlgren
Niclas Wahlgren
Style
Josefin Nilsson
(Källa: expressen.se)

Schlagerpinglan: Inga större överraskningar, förutom att de glömt ett par givna namn som borde ha funnits med där om det nu varit den “riktiga” listan de “hittat”. 😉

Personligen hade jag gärna sett en comeback av Björn Skifs i Melodifestivalen, men för övrigt så står jag fast vid min åsikt om att BWO borde få representera Sverige i Eurovision Song Contest 2009 i Ryssland. Under förutsättning att de levererar en passande låt, naturligtvis.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Schlagerskvaller”

 1. Sofia

  Jag hoppas, hoppas, hoppas på Lena och Måns! 😀

 2. David

  Jag vet inte direkt om lena ph eller måns känns sådär jätte fräscht i MF2009. mn ska inte klaga 2008 var det flest nykomlingar nånsin, men gillar inte riktigt de där “jag röstar på lena mer än låten” bidragen som varje år gå bra. alltså bidrag som bara gå vidare pågrund av den kända artisten och inte av kvaliten på låten..

  mina hetaste kandidater till Moskva får bli BWO,Elena Paparizou(om de får med henne har vi ESC topp5 säkerställt) eller alcazar vore roligt.

  tror dock att BWOs resultat kan komma som en chock faktiskt, tror ärligt talat att de leve rlite på myten om sig själva som storheter i östeuropa. men vore ju som sagt trevligt att testa denna tes i verkligheten. (blir lite win win situation.. går det bra är ju det jättekul och går det dåligt blir det kul att ge Bard en knäpp på näsan)

 3. Schlagerpinglan

  David,
  Ja, huruvida BWO är stora i öst eller inte ska nog tas med en nypa salt, som allt annat som Bard kläcker ur sig. 🙂

  Även om BWO representerar Sverige med en väldigt bra låt så är det inget som garanterar att vi tar oss till final ändå, men då har vi i alla fall försökt med något nytt.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se