Två MF-aspiranter

2008-10-07 (tisdag)

Schlagerpinglan: Spekulationerna om vilka artister som ska vara med i Melodifestivalen 2009 fortsätter. Expressen.se lägger fram ett nytt namn, Kurt Olsson, medan aftonbladet.se kontrar med en artikel om Måns Zelmerlöw och hans MF-drömmar.

Måns kan man ju skicka till Eurovision Song Contest i Ryssland utan att skämmas, men Kurtan?

Hade vi minskat eller slopat folkets inflytande så hade jag gärna haft med Kurt Olsson i Melodifestivalen. Jag tvivlar inte en sekund på att de skulle kunna hitta en svängig och skojig låt som passar som fisken i vattnet i MF-cirkusen, men utan en garanti för att han inte vinner så är detta en riktigt dålig idé.

Det är bara att inse att svenska folket är så urusla på att rösta att det är en alltför stor risk att ta med en sådan figur som Kurt Olsson, oavsett låt. Vissa saker bör man hålla innanför landets gränser, hur skojiga man än tycker de är.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Två MF-aspiranter”

  1. Sofia

    Expressen har ju typ 100 namn på sin lista, så man vet ju aldrig hur allvarligt det här med Kurt Olsson är. Måns känns mycket bättre för min del 😉

  2. Schlagerpinglan

    Sofia,
    Nej, man får ta allt med en nypa salt. Det är roligt i alla fall med alla spekulationer. Sedan finns det ju de alternativ, typ Måns, som man kanske hoppas lite extra på.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se