Lyssna på Andorras låtar

2009-01-29 (torsdag)

Schlagerpinglan: De tre finalisterna i Andorras nationella uttagning till Eurovision Song Contest 2009 har nu presenterats, en i veckan. Ni kan lyssna på dem och se videorna genom att klicka på länkarna här nedan. Finalen kommer att hållas den 4:e februari och resultatet avgörs med hjälp av tele- och juryröster, 50/50.

Final-bidragen i Andorras nationella ESC-uttagning:
1. “Get a life”, Susanna Georgi, youtube
2. “Passió Obsessiva”, Mar Capdevilla, youtube
3. “Exhaust”, Lluís Cartes, youtube

Schlagerpinglan: Jag tyckte inte att det skrek “ESC-final” om något av bidragen, vilket är lite synd för det hade varit skoj om Andorra lyckades för en gångs skull. Sjätte försöket nu och ännu ingen finalplats. Förhoppningsvis lyfter någon, helst danska Susanna Georgi, sin låt med ett övertygande framträdande.

Mer om Andorras uttagning hittar ni här.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se