Sakis Rouvas tre låtar

2009-02-12 (torsdag)

ERT, det grekiska TV-bolaget, har nu presenterat de tre låtar, av Dimitris Kontopoulos, som Sakis Rouvas kommer att tävla med i Greklands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2009, se länkar nedan. Uttagningen kommer att hållas den 18:e februari. (källa: esctoday.com)

Lyssna på finallåtarna i Greklands uttagning till ESC 2009 här:
“Out of control”, Sakis Rouvas
“Right on time”, Sakis Rouvas
“This is our night”, Sakis Rouvas

Schlagerpinglan: Jag hade stora förväntningar på dessa låtar men trots ett antal lyssningar så kan jag inte säga att någon av dem imponerade nämnvärt på mig. Förhoppningsvis så växer de. Om inget annat så är ju framförandet mer än hälften av upplevelsen, säger de som vet, så det kan nog bli bra ändå.

Mer om Greklands uttagning till ESC hittar ni här.
Mer om andra länders uttagningar till ESC hittar ni här.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Sakis Rouvas tre låtar”

  1. roberto

    tycker om två låtar. de är följande out of control och this is our night. de har fart låtarna. hoppas att det blir någon av de två. gillade inte balladen riktigt.

  2. Schlagerpinglan

    roberto,
    I “Out of control’ tycker jag att versen är bättre än refrängen, vilket känns lite konstigt. “This is our night” är lite väl hackig för min smak medan balladen “Right on time” fortfarande är väldigt anonym. Jag fortsätter att lyssna och hoppas att någon av dem växer.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se