Ännu fler finaler

2009-02-14 (lördag)

Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 14:e februari, händer det mycket. Förutom andra deltävlingen av Melodifestivalen, första semifinalen i Spaniens ESC-uttagning, Andra Chansen i Norges ESC-uttagning och finalerna i Polens och Islands ESC-uttagningar så har även Armenien, Litauen och Moldavien sina finaler i kväll.

Själv har jag valt att koncentrera mig på de fem förstnämnda ländernas uttagningar men jag kan i alla fall upplysa om att det kommer att sändas webcasts även av de övriga tre ländernas finaler, se nedan.

Webcasts av nationella finaler inför ESC 2009:
Armeniens final kan ses här kl 18:30 – 20:40 CET
Moldaviens final kan ses här kl. 19:30 – 23:30 CET
Litauens final kan ses här kl. 20:00 – 22:00 CET
(Källa: oikotimes.com och esctoday.com)

Uppdaterad 2009-02-14: Vinnarna av de olika finalerna hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Ännu fler finaler”

 1. DavidG

  Ok… jag tyckte det var helt rätt att heat gick till final. och måns för den delen båda låtarna hade något speciellt. tycker at tmåns låt är en bra låt att skicka till moskv.a. har vissa reservationer för at tlåten kan bli en ny charlotte perrelli låt somblir upp boostad av tidningarna o sen faller platt i moskva.

  väntar nog iallaflal två veckor till innan jag säger att hope&glory åker till moskva… BWO nästa vekca kan ha en bra låt till exempel.

  gillar också alcazar låt fortfarande o tycker faktiskt att deras låt är lite bättre än hope&glory…

  vi får se vad som händer..

 2. Schlagerpinglan

  DavidG,
  När jag såg Alcazars framträdande första gången så kändes det som en möjlig ESC-finalist. Den känslan infann sig inte när jag såg Måns framföra sin “Hope & Glory”. Mycket möjligt att det blir, som du skriver, “en ny Perrelli” om han väljs. Men men… det är långt kvar.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se