Adok Zoltan för Ungern 2009

2009-02-23 (måndag)

Det ungerska TV-bolaget MTV har meddelat att Adok Zoltan kommer att representera Ungern i Eurovision Song Contest 2009. Låten han kommer att sjunga heter “Tanclepes” (“Dance with me“).
(källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Detta är tredje bidraget som ungerska MTV presenterat i år och personligen så tycker jag att det är det bästa hittills. Hoppas de behåller det. 🙂

“Dance with me” är en väldigt lättsmält låt som i den engelska versionen t.o.m. ligger på gränsen till att bli lite tjatig. Jag föredrar i nuläget den ungerska versionen men väntar med ett slutligt omdöme tills de klippt rätt den engelska.

Mer om Ungern hittar ni här.
Mer om andra länders uttagningar till ESC hittar ni här.

Lyssna på Ungerns ESC-bidrag 2009 här:
“Dance with me” – Ádokzoli, YouTube (engelsk video)
“Tánclépés” – Ádokzoli, YouTube (ungerskt uppträdande)

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Adok Zoltan för Ungern 2009”

 1. Rickard

  Hej!
  Magányos csónak med Kátya Tompos tycker jag är den klart bästa låten och blev nästan lite besviken när man valde denna låten. Synd för jag tror de kunde vunnit med den förra. Dock är denna låten ingen dålig låt, utan en låt för mittfållan av fältet.

 2. Schlagerpinglan

  Rickard,
  Själv fick jag aldrig grepp om förra låten utan tyckte mest att den var alltför långtråkig. Nu blir det ett dansframträdande i stället, vilket passar mig alldeles utmärkt. Om Adok ger Ungern en bättre placering än vad Kátya skulle gjort, det har jag dock ingen aning om. Jag och den övriga ESC-publiken brukar inte vara ense om så mycket. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se