Ännu fler ESC-videor

2009-03-19 (torsdag)

Schlagerpinglan: Här nedan ser ni länkar till ytterligare några ESC-videor. Ännu fler hittar ni här.

Länkar till musikvideor av ESC-bidrag 2009:
Albanien: “Carry me in your dreams”, Kejsi Tola
Andorra: “La teva decisio”, Susanna Georgi
Danmark: “Believe again”, Brinck
Estland: “Rändajad”, Urban Symphony
Bulgarien: “Illusion”, Krassimir Avramov
Bosnien: “Bistra Voda”, Regina

Schlagerpinglan: Medan Andorra nöjde sig med att översätta ytterligare några meningar till engelska så gjorde Albanien om hela sitt bidrag, som från början hette “Më mërr në ëndërr”, vilket gjorde att det genast lät bättre i mina öron. Danmarks och Bosniens bidrag tycker jag fortfarande är ganska tråkiga medan Estland och Bulgarien hamnar på övre halvan av min topplista.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Ännu fler ESC-videor”

 1. Rickard

  Albaniens blir ju sjukt bra! Jag hoppas de bestämmer sig för engelska!!!

 2. Schlagerpinglan

  Richard,
  Mmm… det blev ju en helt annan låt.

 3. Erik

  Bulgarien är det land som ska ge Sverige konkurrens om operasångandet. Jag tycker inte det är snack om saken vem som är bäst. Bulgariens sångare tar ju inte en enda ton under den sista minuten av sitt liveframträdande och inte många andra innan dess heller.

  Till skillnad från dig tycker jag om Danmark och Bosnien. Jag tror Bosnien kommer väldigt högt upp i resultatlisten i år.

 4. Schlagerpinglan

  Erik,
  Trots att jag inte i nuläget tycker om Bosniens bidrag så är jag övertygad om att den går till final. Vad gäller Bulgarien så är det själva låten jag tycker om där, live-framträdandet och landets slutplacering har jag dock inte så höga förväntningar på. 🙂

 5. Majskorven

  Hej!
  Ukraina har också släppt sin officiella ESC-video, “Be my Valentine”. De har verkligen försökt att dölja den rätt så simpla å dåliga låten bakom en proffsig video!!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se