Videon till “Always”

2009-03-19 (torsdag)

Schlagerpinglan: Videon till Azerbajdzjans bidrag i Eurovision Song Contest 2009 har släppts. Det är som sagt Aysel och Arash som kommer att representera landet med låten “Always“, se länk nedan.

Länk till musikvideo av Azerbajdzjans ESC-bidrag 2009:
“Always”, Aysel & Arash, YouTube

Schlagerpinglan: Själv tycker jag att denna låt är väldigt bra och klarar duon bara av att göra låten rättvisa live så både hoppas och tror jag att de kan ge storfavoritlandet Norge, som tävlar med Alexander Rybaks “Fairytale”, en tuff match. Lycka till!

Mer om Azerbajdzjans uttagning till ESC hittar ni här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Videon till “Always””

 1. Rickard

  Nu precis innan europrediction drar igång vill jag annonsera vilka som för närvarande ligger på min top 10. Nu har jag varken jämfört med mätningar eller likanande så det är lite på känsla 🙂 Detta års tävlande känns väldigt roligt 😀 Finns säkert en åtta – tio låtar som har potential att vinna och ytterligare halva startfältet som aspirerar på en top 10 placering. Kan vara ett av de bästa startfälten någonsin i ESC. Det är hög klass och få kalkon-bidrag (förra året inträffade ju detta bokstavligt talat). Detta gäller i högsta grad även Azerbajdzjan. Det kan bli vinst, men likväl en 15:e plats. Ovist till tusen…

  1. Malta
  2. Grekland
  3. Turkiet
  4. Finland
  5. Storbritannien
  6. Norge
  7. Schweiz
  8. Island
  9. Azerbajdzjan
  10. Sverige

 2. Laila

  GIllar du schlager? 😛

 3. DavidG

  tror varken malta,grekland eller turkiet kommer finnas med i topp3 efter festivalen..menmen..

  tror på helt andra låtar..

 4. Schlagerpinglan

  Rickard,
  Jag tror även att det kan bli väldigt ovisst för Malta. Själv tyckte jag inte om låten förrän efter väldigt många lyssningar. Kanske kan Chiaras stjärnglans rädda låten, men lika gärna kan det nog bli så att publiken som bara hört låten en enda gång ratar den.

 5. Schlagerpinglan

  DavidG,
  Egentligen borde inte Grekland få en topplacering med låten de skickar, för den är inte så värst speciell (enligt mig) men eftersom det är Grekland och Sakis det gäller så kan man nog inte räkna bort dem ändå.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se