Sasha Sons video

2009-03-20 (fredag)

Schlagerpinglan: Nyligen fick vi reda på att Sasha Son, som representerar Litauen i Eurovision Song Contest 2009, kommer att sjunga sitt bidrag, “Love“, på engelska. Nu finns det även en video till låten, se länk nedan.

Länk till musikvideo av Litauens ESC-bidrag 2009:
“Love” – Sasha Son, YouTube

Schlagerpinglan: Denna lilla låt har gått från att vara ganska oförståelig till helt OK till att vara en av mina personliga favoriter på bara några veckor. Nog för att jag har så många som en åtta-tio favoriter, men ändå… 🙂

Mer om Litauens uttagning till ESC hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Sasha Sons video”

 1. Jens

  Hej! Jag undrar om du har någon aning om vilken plats Sverige är tippad att hamna på i år (Sett överlag te x bettingsajter, you-tube “top 10” och esc-experter osv)?

 2. Schlagerpinglan

  Jens,
  Det verkar som att Sverige hamnar i topp-5 eller topp-10 i de flesta undersökningarna. Vi är i alla fall inte favorit-tippade som förra året, men ändå inte bortglömda.

  Exempel: Hos Unibet har Sverige fjärde lägsta odds (efter Norge, Grekland och Turkiet). I Europrediction-undersökningen ligger Sverige trea (efter Norge och Storbritannien). I Esctoday.com:s undersökning låg Sverige femma (efter Bosnien, Frankrike, Norge och Danmark).

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se