Maltas disco-remix

2009-03-28 (lördag)

Schlagerpinglan: Många länder släpper diverse remixer av sina ESC-låtar. En av de bättre, i mitt tycke, är Maltas discoversion av Chiraras ballad “What if we“, se länk nedan. I Moskva kommer hon dock att tävla med ballad-varianten av låten.

Två versioner av Maltas ESC-bidrag 2009:
“What if we”, Chiara, Dance Version
“What if we”, Chiara, officiella musikvideon

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Maltas disco-remix”

  1. DavidG

    efter att ha hört den nya versionen av chiaras låt är jag väldigt glad..för den är faktiskt väldigt bra… tror på en topp5 för malta… tycker också att det vore lite roligt om malta och chiara äntligen fick vinna eurovision..även om det känns lite avlägset…men man vet aldrig

  2. DavidG

    finns många starka ballader i årets tävling överhuvudtaget…

  3. Jakob

    Det är just det som är problemet, för många starka ballader är inte så bra för den enskilda balladen, eftersom röster försvinner. Malta lär nog inte komma top 5… Men Malta lär nog få en betydligt bättre placering än UK.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se