Is it true?

2009-04-03 (fredag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Island
Bidrag: “Is it true?” (live) (text)
Artist: Yohanna (Jóhanna Guðrún Jónsdóttir)
Startnummer: nr 12 i semifinal 1

Presentationer av bidraget och artisterna (på engelska):
oikotimes.com, eurovision.tv, esctoday.com

Tidigare på Schlagerpinglan: “Island 2009”

Extra: Den isländska delegationen bloggar på eurovision.tv.

Schlagerpinglan tror: (Till final)
Enligt mig så saknar “Is it true?” det där lilla extra som en vinnarlåt behöver men den är ändå så pass bra att den inte går att räkna bort. Jag tror att Island tar sig till final och sedan hamnar någonstans i mitten av resultatlistan.

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
En väldigt enkel ballad med en gripande text som jag uppskattar mer och mer för varje lyssning. Den tillhör inte mina absoluta favoriter men jag hoppas ändå att den går vidare till finalen.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Is it true?”

 1. Rickard

  Top 10 i finalen är en rimlig placering. Troligtvis en mittenplacering om man ser till rösterna´, men jag är säker på att den ligger bra till hos jurygrupperna och därför säger jag top 10.

 2. D

  hoppas du skriver en presentation av serbiens låt oxå =) tycker själv att dne e lite småskoj låt efter ett par lyssningar men tyvärr inte i närheten i samma klass som molitva eller oro. serbiens beovizija är inget utan zeljko joksimovic som låtskrivare hehe. serbien hamnar med lite tur i finalen i år men d blir ingen bra placering. å andra sidan finns d så många sämre låtar än serbiens som är med i år.

 3. Schlagerpinglan

  D,
  När alla de tre engelskskrivande sidorna gjort sina presentationssidor om Serbien så att jag kan länka till dem så postar även jag mitt inlägg om Serbien. 🙂 (Känns onödigt att jag ska lägga tid på att göra bakgrundsinfo om varje land när så många andra gör det, det är därför jag länkar till dem. Det enda unika jag kan bidra med är mina åsikter, så därför koncentrerar jag mig på dem.)

 4. Kerstin

  Denna låt hade kunnat bli riktigt bra men den känns inte riktigt färdig på nåt sätt. En möjlig final plats men där kommer den glömmas bort.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se