La teva decisió

2009-04-07 (tisdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Andorra
Bidrag: “La teva decisió” (video) (live) (text)
Artist: Susanna Georgi
Startnummer: nr 7 i semifinal 1

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, eurovision.tv, oikotimes.com

Tidigare på Schlagerpinglan: “Andorra 2009”

Extra: Enligt esctoday.com så kommer Susanna inte att ha några bakgrundsdansare vid sitt framträdande i Moskva utan satsar på fyra backup-sångerskor i stället.

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Låten ligger bra till i bl.a. Europredicion-undersökningen men jag tror ändå att Andorra blir ett av länderna som missar finalen. “La teva decisió” är lättsmält och trallvänlig men ganska tunn. Utan ett spektakulärt framträdande så finns nog risken att hon glöms bort av publiken när det väl är dags för dem att rösta. Jag tror inte heller att hon kan hoppas för mycket på juryn.

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
Trots att “La teva decisió” känns lite väl simpel så tycker jag om den och har allt oftare svårt att få ut den ur huvudet. Att Andorra aldrig lyckats ta sig till final samt att de i år representeras utav en danska gör det hela ännu roligare om de nu äntligen skulle lyckas. Jag håller tummarna.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “La teva decisió”

  1. Kerstin

    I början gillade jag Andorras bidrag men har tröttnat efter några lyssningar. Refrängen är rätt bra men verserna är alldeles för svaga men tror att Andorra har en bra chans till final men kommer nog inte placera sig topp 15.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se