Se videon till “La Voix”

2009-04-17 (fredag)

Schlagerpinglan:aftonbladet.se kan man nu titta på den efterlängtade videon till Malena ErnmansLa Voix“.

Eftersom Sverige inte brukar göra så bra ESC-videor så hade jag inte så stora förväntningar på den och så här med facit i hand så var det ju tur. Personligen hade jag nog valt att helt enkelt visa scenframträdandet i Melodifestivalen i stället för att göra denna, i mitt tycke, ganska tråkiga och deprimerande sammansättning av filmsnuttar. Låten och artisten får i alla fall mer än väl godkänt.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Se videon till “La Voix””

  1. Markus

    Håller med totalt. Fullkomligt intetsägande video, hon står ju och sjunger in i en vägg stor del av tiden utan ens ha kontakt med kameran. Och vad var det för ålande i hörnet hon gjorde i slutet? Som om producenterna fått panik för att det inte är “sexigt” nog och istället zoomar in hennes push-up:ade tuttar. Hennes ansikte försvinner faktiskt ur bild i slutet. Pinsamt.

  2. Kerstin

    En dålig video till en dålig låt. Vem ska visa denna video? Ingen lyssnar på denna låt hemma i sin cd spelare och radiokanalerna spelar den knappt så varför slänga ut pengar på en video.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se