Nya ESC-kommentatorer

2009-04-23 (torsdag)

Det blir Shirley Clamp (sångerska) och Edward af Sillén (redaktör och ESC-expert) som kommer att kommentera semifinalerna och finalen av Eurovision Song Contest 2009 under SVT:s sändning.
(Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Enligt Christer Björkman och Edward af Sillén så verkar ledorden vara humor och kunnande. Att Edward har kunskaper det köper jag men snälla, snälla, snälla hoppa över humorn.

De som vill ha “humor” har hur många vrickade program som helst att välja mellan. Jag personligen tittar inte på Eurovision Song Contest för att bli påprackad någon annans humor. Jag vill se tävlingen och kanske höra några kloka ord från någon klok person. Vad hände med Pekka Heino egentligen?

Nu ska vi inte vara alltför negativa. Kanske låter Edward kunskapen gå före humorn och Shirley lyckas koncentrera sig på väsentligheterna. Kanske gör de ett helt OK jobb. Chansen finns ju trots allt. Jag håller tummarna för att det blir så men kan inte låta bli att önska att Pekka kom tillbaka.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Nya ESC-kommentatorer”

 1. Oliver

  We want Pekka Heino!

 2. Rickard

  Neeeeeeeej! Inte Shirley!!!!!!!!!!!!!!!! Hon är den person jag absolut INTE vill ha i något som helst program, och speciellt inte i ESC. Den här tävlingen kommer förstöras. Hur kan SVT vara så idiotiska!!!!! En åsna hade kunnat kommentera bättre!!!!!!!

 3. Kerstin

  Håller med dig Rickard till 100% Shirley Clamp är en katastrof. Varför dyker den människan upp överallt inte kan det vara för att folk efterfrågar henne varifrån har SVT fått att tittarna vill se och höra henne överallt. Pekka Heino och Björn Kjellman det hade varit en kunnig och rolig duo att lyssna på. Schlagerpinglan vem är den här Edward jag känner absolut inte igen namnet har han varit programledare någonstans eller?

 4. Schlagerpinglan

  Kerstin,
  Tobbe på aftonbladet har skrivit lite om Edward här: http://blogg.aftonbladet.se/7/perma/1192608

 5. Rickard

  Tack för sympatin Kerstin 😀

 6. Oswald

  Edward kan minst lika mycket om ESC som Björn Kjelman, det kan jag lova dig Kerstin! Shirley är jag däremot också väldigt skeptisk till… Hon kan knappast ha varit deras förstaval.

 7. Kerstin

  Det är ju bra att den här Edward är kunnig och intresserad i ämnet. Tack Schlagerpinglan för informationen om Edward.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se