Love

2009-04-27 (måndag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Litauen
Bidrag: “Love” (video) (text)
Artist: Sasha Son
Startnummer: nr 14 i semifinal 2

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Litauen 2009”

Extra: Live-versionen av originalet, “Pasiklydęs žmogus”, hittar ni här. Den ryska versionen, “Odinoky geroi”, hittar ni här.

Schlagerpinglan tror: (Till final)
Kanske uppskattar inte TV-tittarna denna lugna låt och duktiga artist men förmodligen kommer juryn att göra det och därför tror jag att Litauen tar sig vidare till final med nöd och näppe.

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
Orginalversionen fick jag aldrig riktigt kläm på men med en gång som låten blev översatt till engelska så klickade det till. Numera tycker jag att “Love” är en av de bästa låtarna och jag hoppas på en bra placering (dock ej seger) för låten.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Love”

 1. Kerstin

  Ännu en låt som inte säger mig något kanske ett bra live nummer kan få mig intresserad men som det känns nu så gillar jag den inte. Ingen final för min del.

 2. Rickard

  Är mycket skickligt gjord och kvaliten är hög, men återigen i fel forum. Denna låt kommer troligen missa finalen. Först var jag lite sur för att den låg så långt ner i olika mätningar, men när jag kom på mig själv med att glömma den så fort jag hört den insåg jag att Litauen förmodligen inte kommer räcka.

 3. Esc-Panelen

  Svårtippad skulle jag vilja säga. Men tycker inte den är något vidare personligen. Bosnien-Hercegovina har det bästa bidraget!

 4. Rickard

  Det kan jag hålla med om 🙂 I alla fall en av de bättre!

 5. Rickard

  Schlagerpinglan

  Vet du varför man inte har jury med i semifinalerna i samma utsträckning som i finalerna? Vad tjänar det till att folket röstar fram en låt, som sedan kommer sist i finalen för att juryn är av annan åsikt? Det tror jag nämligen kommer drabba Ukraina! Den kommer enkelt ta sig till final tack vare alla telefonröster. Väl där tror jag den får det rejät mycket svårare.

 6. Schlagerpinglan

  Rickard,
  Några detaljer om hur röstningen går till mer än att det är 50/50 tele-och juryröster har jag dessvärre inte. Vad gäller Ukraina så ska det bli intressant att se hur långt det räcker.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se